fbpx

Priser & Pakker

Prime event lounge setup

Lounge pakke

Perfekt til reception, modeshows, butiksjobs eller andre events som kræver et diskret lyd setup. Denne pakke indeholder 2 Stk. 12" højtalere.

 

Prime event festpakke 80 gæster

Under 80 gæster

Perfekt til mindre events, op til 80 gæster. Denne pakke indeholder lydanlæg og et flot lyssetup med 2 effektlamper og en LED par lampe bar.

 

Prime event festpakke 120 gæster

80-120 gæster

Perfekt til større events, op til 110 gæster. Denne pakke indeholder lydanlæg og et flot lyssetup med 4 effektlamper og en LED par lampe bar.

 

Ønsker du et specielt tilbud?

Disse pakker er blot vores mest populære standardløsninger. Men vi ved at alle fester og arrangementer er forskellige, og tilbyder derfor også services ud over dette. Så passer dine ønsker ikke ned i vores pakkeløsninger er du meget velkommen til at kontakt os, så vi kan lave et skræddersyet tilbud til dit arrangement.

 

* Inkl. 4 timers DJ
Alle priser er inklusiv 4 timers live DJ.

**Transport
Alle priser er Ekskl. transport. Her opkræves DKK. 5,- pr. kilometer, afregnet Silkeborg centrum til event adressen. Evt. bro- eller færgeafgifter tillægges på faktura.

***Forlængelse af spilletid på aftenen
Vores DJ er ofte fleksible og giver mulighed for at forlænge musikken på aftenen. forlængelse af den aftalte spilletid afregnes på aftenen med DKK. 500,- pr. 30 minutter

****Musikere og moms
Mobildiskoteker falder under kategorien komponistvirksomhed og anden kunstnerisk virksomhed og er derfor momsfritaget jvf. momslovens §13, stk. 1, pkt. 7.

Two columns
Vertical
Horizontal
Prisberegner
Vejledende pris
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Tak for din forespørgsel!
Vi vender tilbage på din mail hurtigst muligt.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

spørgsmål til priser & pakker

Vi har her prøvet at besvare nogle af de spørgsmål vi oftest får fra vores kunder når de overvejer at leje en DJ fra Prime Event. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad koster det at leje en DJ?

Hos Prime Event oplever vi ofte at det kan være svært at gennemskue priserne at leje en DJs. Derfor har vi lavet vores tilbudsberegner, hvor du nemt og hurtigt kan indtaste dine  informationer, og med det samme modtage et prisoverslag på, hvad det vil koste at leje en DJ til din fest eller arrangement. 

Hvornår skal man betale en DJ?

Med mindre andet er aftalt sender vi altid en faktura ud den første hverdag efter arrangementet er afholdt. Vores fakturaer har en betalingsfrist på 8 dage netto. 

På denne måde skal du som kunde ikke tænke på betaling under dit event. 

Kan man booke ekstra timer under et event?

Er I ikke helt færdige med at feste til den aftale sluttid?.. Bare rolig! vi er ofte fleksible og giver mulighed for at forlænge festen.

 

Forlængelse af den aftale spilletid koster DKK. 500,- Pr. påbegyndte halve time, og betales kontant på aftenen evt. vi MobilePay.