fbpx

Book en DJ i Aarhus

Skal du bruge en professionel DJ til din næste fest i Aarhus? Så er du kommet til det rette sted! Vores DJ-bureau tilbyder DJ-udlejning til enhver begivenhed i Aarhus og omegn. Uanset om det er en 18-års fødselsdag, et bryllup eller en butiksåbning, har vi den perfekte DJ til at skabe den rette stemning.

Vores erfarne DJs er specialiserede i at skabe uforglemmelige musikoplevelser til enhver lejlighed. De har et bredt repertoire af musikstilarter og er dygtige til at tilpasse sig publikummet. Uanset om du ønsker dansevenlige hits, chill-out vibes eller noget helt tredje, kan vores DJs levere det perfekte lydspor til din fest i Aarhus.

Når du lejer en DJ hos Prime Event er du sikret en simpel og problemfri proces. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på at nyde din fest. Vores DJs kommer udstyret med professionelt lyd- og lysudstyr, der sikrer en fantastisk lydoplevelse og en visuel æstetik, der passer til festens tema.

Vi leverer blandt andet:

Udregn din pris

Hos Prime Event mener vi, at det skal være nemt og enkelt at leje en DJ til din fest i Aarhus. Derfor har vi lavet et prisberegner, som hurtigt kan give dig et tilbud på dit arrangement. 

Prime Event DJ prisberegner

Spørgsmål om Leje af DJ I Aarhus

Vi har gennem  de sidste +10 år leveret DJ til et utal af fester i Aarhus, og kender derfor til nogle af de spørgsmål der ofte opstår inden booking af en DJ. Læs her vores svar til nogle af disse spørgsmål.

Hvad koster det at leje en DJ i Aarhus?

Prisen for at leje en DJ i Aarhus kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder DJ’ens erfaring, popularitet, varigheden af begivenheden hvor lang transporten er for DJ’en til Aarhus.

Hos Prime Event oplever vi ofte at folk har svært ved at gennemskue priserne på leje af en DJ i Aarhus. Derfor har vi lavet vores tilbudsberegner, hvor du nemt og hurtigt kan indtaste dine event informationer, og med det samme modtage et prisoverslag på, hvad en DJ i Aarhus cirka ville koste. 

hvornår betaler man en DJ?

Med mindre andet er aftalt sender vi altid en faktura ud den første hverdag efter festen er afholdt. Vores fakturaer har en betalingsfrist på 8 dage netto. 

På denne måde skal du ikke tænke på betaling under din fest. 

Kan vi booke ekstra timer under festen?

Hvis I og jeres gæster ikke er færdige med at danse, når den aftale tid er udløbet, er vi ofte fleksible og giver mulighed for at forlænge festen.

 

Forlængelse af den aftale spilletid koster DKK. 500,- Pr. påbegyndte halve time, og betales kontant på aftenen evt. vi MobilePay.