Services

Herunder kan du se et udvalg af vores mest populære pakker til alle typer events. Dette er kun et udsnit af de pakker vi kan levere, det er derfor altid muligt at kontakte os og modtage et uforpligtende tilbud på andre typer set-up’s.

Lounge pakke

Perfekt til reception, modeshows, butiksjobs eller andre events som kræver et diskret lyd setup. Denne pakke indeholder 2 Stk. 12" højtalere.

Festpakke max 80 gæster

Perfekt til mindre events, op til 80 gæster. Denne pakke indeholder lydanlæg og et flot lyssetup med 2 effektlamper og en LED par lampe bar

festpakke max 120 gæster

Perfekt til større events, op til 110 gæster. Denne pakke indeholder lydanlæg og et flot lyssetup med 4 effektlamper og en LED par lampe bar

Prime fotoboks

Med prime fotoboksen kan i og jeres gæster tage kniv skarpe billeder. Alle billederne kan sendes direkte til mobilen efter at de er taget, eller modtages som en samlet fil efter eventet.

750 DKK

Up lights

Med vores uplight pakke kan du forvandle et hvert lokal til en balsal. Lysene kan indstilles til at matche præcis den farve eller tema som du ønsker. Der medfølger som standart 4 stk. uplights I denne pakke.​

500 DKK

Festpakke 2

Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Luctus nec mattis, pulvinar leo. Luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

5.500 DKK

Prime fotoboks

Med prime fotoboksen kan i og jeres gæster tage kniv skarpe billeder. Alle billederne kan sendes direkte til mobilen efter at de er taget, eller modtages som en samlet fil efter eventet.

Up lights

Med vores uplight pakke kan du forvandle et hvert lokal til en balsal. Lysene kan indstilles til at matche præcis den farve eller tema som du ønsker. Der medfølger som standart 4 stk. uplights I denne pakke.

* Inkl. 4 timers DJ
Alle priser er inklusiv 4 timers live DJ.

**Transport
Alle priser er Ekskl. transport. Her opkræves DKK. 5,- pr. kilometer, afregnet Silkeborg centrum til event adressen.

***Musikere og moms
Mobildiskoteker falder under kategorien komponistvirksomhed og anden kunstnerisk virksomhed og er derfor momsfritaget jvf. momslovens §13, stk. 1, pkt. 7.

Prisberegner