fbpx

DJ til bryllup

Hos Prime Event er vi dedikerede til at skabe uforglemmelige bryllupsfester med den perfekte musikalske atmosfære. Vi forstår vigtigheden af at have en dygtig DJ til dit bryllup, der kan skabe den rette stemning og holde dansegulvet i gang hele natten. Vores team af erfarne DJs er specialiseret i bryllupsarrangementer og er klar til at levere en musikoplevelse, der vil efterlade jer og jeres gæster med minderne fra en festlig aften i mange år frem.

Lej en Bryllups DJ

Vores vigtigste opgave som leverandører af DJ til bryllupsfester er at sikre, at I som brudepar føler jer i gode hænder både før, under og efter jeres bryllupsfest, således at I kan nyde den store dag med hinanden og jeres gæster. Dette gør vi blandt andet ved at tilbyde en gratis samtale, ofte 3-4 måneder inden bryllupsfesten. Her vil vi sammen afstemme alle detaljer af ting som tidspunkt for opsætning af udstyr, brudevals og eventuelle musikønsker fra jeres side.

Musikken til dit bryllup

Vi ved, at der ofte kan være en stor alders- og smagsforskel til bryllupsfester, og har derfor gennem årene skabt et omfattende musikbibliotek, der spænder over forskellige genrer, tidsperioder og stemninger. Uanset om du foretrækker de største fra 80’erne, moderne popmusik, romantiske ballader eller de aller nyeste hits, har vi det perfekte soundtrack til din bryllupsfest. Vi opdaterer løbende vores musikbibliotek for at sikre, at vi kan imødekomme de nyeste musik trends og sørge for, at din bryllupsfest forbliver aktuel og dynamisk.

Udregn din pris

Hos Prime Event mener vi, at det skal være nemt og enkelt at leje en DJ til dit bryllup. Derfor har vi lavet et prisberegner, som hurtigt kan give dig et tilbud på dit arrangement. 

Bryllups DJ pris

Vi samler på glade brudepar!

Intet er vigtigere for os, end at give vores kunder, og deres gæster, en uforglemmelig aften.

Vi havde Rasmus Terkelsen ude som DJ til vores bryllup og han gjorde det fantastisk. Vi fik ros hele vejen rundt for valg af dj. Han stillede op som aftalt, og spillede forskelligt musik - fra det stille og rolige under maden, til det der fik folk på dansegulvet om aftenen.

Rasmus Jensen

8. september 2021

Vi hyrede Prime-Event til vores bryllup og vi var blæst bagom af en fantastisk og dygtig DJ. Rasmus spillede alt fra 80`er hits til nymoderne musik, hvilket var et godt spænd mellem aldersgrupperne til brylluppet.

Lasse Struve

29. august 2022

Vi havde en super god oplevelse med Rasmus. Dejlig dialog op til vores bryllupsfest og han formåede at skabe præcis den stemning vi drømte om på dagen. Han spillede de lækreste 'sommer vibe' toner til vores udendørs reception og han fik stor ros af alle vores gæster. Kunne ikke være mere tilfreds 🙂

Camilla

13. juni 2022

Rasmus var DJ til vores bryllup, og sikke en fest det blev! Vi havde en indledende samtale et par dage op til brylluppet, hvor vi gav udtryk for musik ønsker. Ønskerne blev alle efterlevet, og vi er meget taknemmelige for at han var med til at sørge for at vores bryllup blev en fest med fyldt dansegulv. Præcis som vi ønskede det! Stor anbefaling herfra.

Michelle Hansen

30. august 2022

Konfetti

Spørgsmål om DJ til Bryllupsfesten

Vi har gennem  de sidste +10 år leveret DJ til et utal af bryllupper, og kender derfor til nogle af de spørgsmål og bekymringer som et brudepar kan have inden den store dag. Læs her vores svar til nogle af disse spørgsmål.

Hvad koster det at leje en bryllups DJ?

Prisen for at leje en bryllups DJ kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder DJ’ens erfaring, popularitet, varigheden af begivenheden og det geografiske område.

 

Hos Prime Event oplever vi ofte at brudepar har svært ved at gennemskue priserne på Bryllups DJs. Derfor har vi lavet vores tilbudsberegner, hvor Brudepar nemt og hurtigt kan indtaste deres bryllupsfest informationer, og med det samme modtage et prisoverslag på, hvad en DJ til deres bryllupsfest cirka ville koste. 

Hvornår skal vi booke vores Bryllups DJ?

Bryllupsfester kræver meget planlægning. derfor er brudepar ofte tidligt ude når der skal bookes DJ til brylluppet.

 

Hos Prime Event bliver vi oftest booket til Bryllupsfester  mellem 6-12 måneder før brylluppet. Desuden er nogle datoer, især lørdage i start Juni samt slut August, yderst populære. Vi anbefaler derfor at være ude i god tid, hvis du skal booke en bryllups DJ til en af disse datoer. 

Hvor mange timer spiller en DJ til brylluppet?

Varigheden af en DJ’s optræden ved et bryllup kan variere afhængigt af arrangementets planlægning og aftalerne mellem DJ’en og brudeparret.

 

Hos Prime Event spiller vi oftest 5 timer til Selve Bryllupsfesten, som starter efter desserten, fra omkring kl. 22, og til kl. 02-04 alt efter hvor længe bryllupsfesten varer. 

 

Nogle brudepar ønsker også musik under middagen: Dette kan vi selvfølgelig også levere. 

 

Hvor meget fylder en Bryllups DJ?

Vores bryllups DJ fylder som regel 3-5 kvadratmeter, men vores Bryllups setup er meget fleksibelt og vi tilpasser os derfor altid lokationen bedst muligt. 

 

Vi oplever nogle gange at der er en scene i lokalet men vores bryllups DJ foretrækker som regel at stå på gulvet, da dette skaber en mere intim bryllupsfest, hvor bryllups DJ’en er i øjenhøjde og gæsterne har mulighed for at ønske musik.

Tager en bryllups DJ imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til dit bryllup fra Prime Event kan du være sikker på, at vi med glæde tager imod ønsker fra dine gæster på aftenen. Dog vil din bryllups DJ altid altid bruge sin erfaring til at vurdere hvert eneste sang ønske i forhold til om det passer den enkelte fest og dansegulv. 

 

Vore bryllups DJ fungere altså ikke altid som en “jukebox”, der blot spiller alle ønsker når de kommer, men vi vurdere nøje situationen, samt det enkelte musikønske i forhold til den foregående samtale vi har haft med brudeparret inden bryllupsfesten. 

 

hvornår betaler man en DJ til bryllup

Med mindre andet er aftalt sender vi altid en faktura ud den første hverdag efter bryllupsfesten er afholdt. Vores fakturaer har en betalingsfrist på 8 dage netto. 

På denne måde skal i som brudepar ikke tænke på betaling under jeres bryllupsfest. 

 

Kan vi booke ekstra timer under bryllupsfesten?

Hvis I og jeres gæster ikke er færdige med at danse, når den aftale tid er udløbet, er vi ofte fleksible og giver mulighed for at forlænge festen.

 

Forlængelse af den aftale spilletid koster DKK. 500,- Pr. påbegyndte halve time, og betales kontant på aftenen evt. vi MobilePay.