fbpx

DJ til firmafest

Du ved sikkert hvordan en firmafest, eller den årlige julefrokost, nogle gange kan være en smule akavet. Kolleger, der normalt arbejder sammen på kontoret, skal pludselig finde sig selv i en mere afslappet og social atmosfære. Det kan være svært for nogle at bryde isen og komme ud af deres skal. Hos Prime Event er vi mester i at skabe den rette stemning og energi. Ved at vælge de perfekte sange og blande forskellige genrer skal vi nok få selv de mest reserverede kolleger til at løsne op og begynde at danse.

Lej en DJ til firmafest & julefrokost

Vores erfarne team af DJs er dedikerede til at levere en musikoplevelse, der vil få dine kolleger og medarbejdere op af stolene. Vi ved, at firmafester og julefrokoster kan have en bred vifte af deltageres aldre og musiksmag, og derfor har vi sammensat et omfattende musikbibliotek, der spænder over forskellige genrer og tidsperioder. Uanset om I foretrækker de største hits fra 80’erne, moderne popmusik, klassiske julesange eller de nyeste hits, har vi den perfekte soundtrack til jeres fest.

Når I booker en DJ til jeres firmafest eller julefrokost, er vores vigtigste opgave at sikre, at I føler jer i gode hænder. Vi vil gerne hjælpe med at skabe en festlig og underholdende atmosfære, hvor I kan nyde aftenen sammen med jeres kolleger og medarbejdere. Derfor tilbyder vi en gratis samtale, hvor vi kan afstemme alle detaljer med jer. Vi lytter til jeres ønsker og behov, og sammen planlægger vi ting som tidspunkt for opsætning af udstyr og eventuelle specielle musikønsker.

Udregn din pris

Hos Prime Event mener vi, at det skal være nemt og enkelt at leje en DJ til din firmafest og julefrokost. Derfor har vi lavet et prisberegner, som hurtigt kan give dig et tilbud på dit arrangement. 

Prime Event DJ prisberegner

Spørgsmål om DJ til firmafester

Vi har igennem årene leveret Dj til et hav af firmafester og julefrokoster, og kender derfor til mange af de spørgsmål som man står med når man skal booke en DJ. Vi har her prøvet at besvare nogle af de spørgsmål vi også støder på i forhold til booking af DJ til firmaarrangementer.

Hvad koster en DJ til firmafester?

Prisen for at leje en DJ til en firmafest eller julefrokost kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder DJ’ens erfaring, popularitet, varigheden af begivenheden og det geografiske område.

 

Ved at bruge vores prisberegner får I et godt udgangspunkt for at vurdere omkostningerne ved at booke en DJ til jeres firmafest eller julefrokost. Det giver jer også mulighed for at sammenligne priser og tage en velinformet beslutning, der passer til jeres budget og ønsker.

Hvornår skal vi book en Dj til vores firmafest?

Firmafester og julefrokoster kræver også en vis grad af planlægning. Derfor er det en god idé at være i god tid, når I skal booke en DJ til jeres arrangement.

 

Det er vigtigt at bemærke, at visse datoer er særligt populære, især julefrokoster ligger ofte på samme datoer i slut november – start december. Disse perioder kan være eftertragtede. Derfor anbefaler vi, at I er ude i god tid, hvis I ønsker at booke en DJ til en af disse datoer.

hvor mange timer spiller en firmafest DJ?

Hos Prime Event tilpasser vi vores spilletid til at imødekomme jeres behov og ønsker. Normalt spiller vi 4-6 timer til en firmafest eller julefrokost. Vi starter typisk efter middagen eller det formelle program og fortsætter indtil slutningen af arrangementet. Tidspunktet for afslutning kan variere og aftales individuelt for at sikre, at festen fortsætter med den ønskede musikalske atmosfære.

 

Hvis I ønsker musik under middagen, kan vi også imødekomme det. Vi kan skabe en behagelig musikalsk baggrund, der passer til atmosfæren og hjælper med at skabe en hyggelig stemning under hele middagen.

Hvordan foregår betalingen af DJ?

Med mindre andet er aftalt sender vi altid en faktura ud den første hverdag efter Firmaarrangementet er afholdt. Vores fakturaer har en betalingsfrist på 8 dage netto. 

 

Vi gør opmærksom på at mobildiskoteker falder under kategorien komponistvirksomhed og anden kunstnerisk virksomhed og derfor er momsfritaget jvf. momslovens §13, stk. 1, pkt. 7.