fbpx

Book en DJ i Silkeborg

Skal du afholde en fest i Silkeborg og leder du efter en dygtig DJ? Så behøver du ikke lede længere! Hos Prime Event tilbyder vi udlejning af DJ, lyd og lys til enhver begivenhed i Silkeborg og omegn. Uanset om det er en 18-års fødselsdag, et bryllup eller en butiksåbning, kan vi tilbyde den perfekte DJ, der skaber den rette stemning.

Vores erfarne DJs er specialiserede i at skabe uforglemmelige musikoplevelser til enhver lejlighed. De har et bredt repertoire af musikgenrer og er dygtige til at tilpasse sig publikummet. Uanset om du ønsker dansevenlige hits, afslappende vibes eller noget helt unikt, kan vores DJs levere den perfekte musik til din fest i Silkeborg.

Når du booker en DJ hos Prime Event, kan du være sikker på en enkel og problemfri proces. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på at nyde din fest. Vores DJs medbringer professionelt lyd- og lysudstyr, der sikrer en fantastisk lydoplevelse og skaber en visuel æstetik, der passer til festens tema.

Vi leverer blandt andet:

Udregn din pris

Hos Prime Event mener vi, at det skal være nemt og enkelt at leje en DJ til din fest i Silkeborg. Derfor har vi lavet et prisberegner, som hurtigt kan give dig et tilbud på dit arrangement. 

Prime Event DJ prisberegner

Spørgsmål om Leje af DJ I Silkeborg

Vi har gennem  de sidste +10 år leveret DJ til et utal af fester i Silkeborg, og kender derfor til nogle af de spørgsmål der ofte opstår inden booking af en DJ. Læs her vores svar til nogle af disse spørgsmål.

Hvad koster det at leje en DJ i Silkeborg?

Prisen for at leje en DJ i Silkeborg kan variere afhængigt af forskellige faktorer, herunder DJ’ens erfaring, popularitet, varigheden af begivenheden hvor lang transporten er for DJ’en til Silkeborg.

Hos Prime Event oplever vi ofte at folk har svært ved at gennemskue priserne på leje af en DJ i Silkeborg. Derfor har vi lavet vores tilbudsberegner, hvor du nemt og hurtigt kan indtaste dine event informationer, og med det samme modtage et prisoverslag på, hvad en DJ i Silkeborg cirka ville koste. 

hvornår betaler man en DJ?

Med mindre andet er aftalt sender vi altid en faktura ud den første hverdag efter festen er afholdt. Vores fakturaer har en betalingsfrist på 8 dage netto. 

På denne måde skal du ikke tænke på betaling under din fest. 

Kan vi booke ekstra timer under festen?

Hvis I og jeres gæster ikke er færdige med at danse, når den aftale tid er udløbet, er vi ofte fleksible og giver mulighed for at forlænge festen.

 

Forlængelse af den aftale spilletid koster DKK. 500,- Pr. påbegyndte halve time, og betales kontant på aftenen evt. vi MobilePay.